AĞRI / PATNOS - Doğansu İlkokulu

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA TÖRENİNDEN KARELER

Mrt

EĞİTİMDE AİLENİN ROLÜ KONULU SUNU İÇİN LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ ANLAT BAKALIM ETKİNLİĞİ İLE DEYİM VE ATASÖZLERİMİZİ CANLANDIRDILAR.

Mrt

Temiz hava, sağlıklı akçiğer... Yaşamayı seç! Yeşilay haftası kutlu olsun.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri faaliyetleri raporlarımıza aşağıdaki  linklerden ulaşabilirsiniz.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ  LEZZETLİ MEYVELER ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ  BU KIŞ UYUMASAK OLMAZ MI? ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİKLERİ

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ BİR YUMAK MACERA ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİKLERİ

Ara

4-B Sınıfının Değerli Öğretmen ve öğrencilerinin gerçekleştirmiş olduğu kış mevsimi adlı çalışma.

Ara

Proje kapsamında en iyi cümle afiş yarışmasında okulumuzda yapılan çalışmalar aşağıda paylaşılmıştır.   Kasım ayı faaliyet raporuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/04/06/621677/dosyalar/2023_12/19095316_kasimayifaaliyetraporu.pdf

İçimizdeki en iyiyi ortaya çıkarmak için gösterdiğiniz tüm çabalar ödenemez.

10 Kasım Atatürk'ü anma günü için yaptığımız pano çalışmaları.